Връщане и замяна

Имате намерение да върнете или замените продукт? Моля да го направите не по-късно от 14 дни от датата на доставка, като следвате посочените стъпки:

 

1. При получаване и заплащане на вашата поръчка от куриерската фирма ще получите разписка за ППП (пощенски паричен превод), който по смисъла на закона за пощеснките и куриерски услуги играе ролята на касов бон. Пазете тази разписка при желание за връщане или замяна, защото тя удостоверява, че покупката на дадената стока е направена от нашия онлайн магазин. Обърнете внимание, че продуктите могат да бъдат върнати или заменени единствено в оригиналните им опаковка, вид и само срещу представяне на разписката за пощенски паричен превод издадено от куриерската фирма.

2. Ако изпитвате затруднения моля свържете се с нас на телефон 0886519046, за да уточним детайлите по връщането или замяната.

3. Изпратeте пратката с куриерска фирма СПИДИ (SPEEDY) до: „Бруклин фешън“ ООД, тел. 0886519046 , гр. Хасково, бул. "Георги Сава Раковски" No 9 (магазин MB ZONA).
Моля, обърнете внимание, че разходи за връщането на продуктите са за ваша сметка.

4. Връщането на пратката става само с опция преглед, за да проверим съдържанието дали е в оригиналните им опаковка и вид и дали сте представили разписката за пощенски паричен превод.

5. Ще получите вашите пари обратно по банков път, като за целта е нужно да ни предоставите ваша банкова сметка попълнена във формуляра за връщане, който може да изтеглите по-долу.

 

За повече информация или при нужда от помощ, моля свържете с НАС.

Формуляр за връщане, рекламации и замяна,  изтегли тук >>