Информация за доставка

1. "Доставки в България"

  • Всички "Доставки в България" се извършват от куриерските фирми Спиди и Еконт - до офис на съответната фирма или до адрес, посочен във Вашата поръчка.
  • Цена за "Доставки в България" - Цената за доставка НЕ е включена в цената на продуктите. Тя се калкулира в момента на потвърждаване и завършване на Вашата поръчка. Нейната цена зависи от тегло, размер на пратката, сума на наложения платеж и дали се доставя до офис на куриерската фирма или до адрес.
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Спиди за всички поръчки на стойност над 90лв. в рамките на Република България.
  • Срок на доставка в България - В рамките на 3 до 5 РАБОТНИ дни от получаването на поръчката, в случай, че поръчката е направена до 17.00 часа на същия ден. Поръчки направени след 17:00 часа се обработват на следващия работен ден.
  • "Преглед и тест" за всяка пратка доставена в Република България.

2. "Доставки до ГЪРЦИЯ, РУМЪНИЯ, УНГАРИЯ, СЛОВЕНИЯ, СЛОВАКИЯ, ПОЛША, ЧЕХИЯ и ХЪРВАТИЯ"

  • Всички "Доставки до ГЪРЦИЯ, РУМЪНИЯ, УНГАРИЯ, СЛОВЕНИЯ, СЛОВАКИЯ, ПОЛША, ЧЕХИЯ и ХЪРВАТИЯ" се извършват от куриерска фирма DPD - до офис на съответната фирма или до адрес, посочен във Вашата поръчка.
  • Цена за "Доставки до ГЪРЦИЯ, РУМЪНИЯ, УНГАРИЯ, СЛОВЕНИЯ, СЛОВАКИЯ, ПОЛША, ЧЕХИЯ и ХЪРВАТИЯ" - Цената за доставка НЕ е включена в цената на продуктите. Тя се калкулира в момента на потвърждаване и завършване на Вашата поръчка. Нейната цена зависи от тегло, размер на пратката и дали се доставя до офис на куриерската фирма или до адрес.
  • Срок на доставка до ГЪРЦИЯ, РУМЪНИЯ, УНГАРИЯ, СЛОВЕНИЯ, СЛОВАКИЯ, ПОЛША, ЧЕХИЯ и ХЪРВАТИЯ - В рамките на 3 до 10 РАБОТНИ дни от получаването на поръчката, в случай, че поръчката е направена до 17.00 часа на същия ден (местно време). Поръчки направени след 17:00 часа (местно време) се обработват на следващия работен ден.

ВАЖНО: С оглед на голямата натовареност в промо кампании, са възможни забавяния на вашите пратки за България до 7  работни дни, а за международни пратки до 15 работни дни! Доставки не се извършват в официалните празници. Благодарим Ви за разбирането!