Информация за плащане

1. Цените на стоките, които са посочени в сайта www.mbzona.eu са в български лева "BGN" и са с включено ДДС. За потребители извън България цените са в евро "EUR". Стойността на разходите, свързани с доставката на стоката, не са включени в цената на продуктите.

2. Потребителите заплащат стоките по текущите цени, действащи към момента на извършване на поръчката.

3. Потребителите от Република България могат да заплащат своята поръчка по един от следните начини:

  • 3.1.  „Наложен платеж- извършва се плащане в брой в офис или на куриер от куриерската фирма в момента на получаване на поръчката.
  • 3.2.  „Онлайн плащане с карта“ в момента на потвърждаване и завършване на поръчката от страна на Потребителя. Може да заплатите чрез дебитна, кредитна карта или с някоя от следните възможности:mypos_checkout_logo

4. Потребителите от ГЪРЦИЯ, РУМЪНИЯ, УНГАРИЯ, СЛОВЕНИЯ, СЛОВАКИЯ, ПОЛША, ЧЕХИЯ и ХЪРВАТИЯ могат да заплащат своята поръчка чрез:

  • 4.1 „Онлайн плащане с карта“ в момента на потвърждаване и завършване на поръчката от страна на Потребителя. Може да заплатите чрез дебитна, кредитна карта или с някоя от следните възможности:
  • mypos_checkout_logo

5. При избран начин на плащане „Наложен платеж“, Потребителят се задължава да заплати пълната стойност на доставената стока на куриера, извършващ доставката,  в момента на получаване на поръчката.

6. При избран начин на плащане „Онлайн плащане с карта“, Потребителят заплаща стойността на стоките, още при потвърждаването на поръчката си. Ние от www.mbzona.eu сме предприели всички необходими стъпки за осигуряване на максимална защита на транзакциите направени с дебитна/кредитна карта.

 

Защо не получавам касова бележка за получената стока?

Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който Ни освобождава от задължението да издаваме Фискална касова бележка, е плащането към Нас да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, каквито са Еконт и  Спиди. Самата услуга Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод не налага допълнителни усилия от страна на търговеца или неговия клиент. Oсвобождаваne от задължението zа издаваnе Фискална касова бележка pри изобор за „Онлайн плащане с карта“  чрез витруален ПОС терминал през платформата на My Pos, която е лицензирана банкова институция от iCard AD.

 MBZONA.EU си запазва правото да променя по-горе посочените условия, като при независещи от  нас обстоятелства са възможни забавяния извън посочените срокове за доставка.