Как да направя поръчка

Уважаеми клиенти, за да направите поръчка през сайта  www.mbzona.eu, е необходимо да следвате следните стъпки:

 1. Изберете желаната стока от категориите и подкатегориите на сайта или чрез използване на търсачката. В случай, че избраната от Вас стока се предлага в различни размери, моля посочете и желания от Вас размер.
 1. След като сте избрали желаната от вас стока и сте посочили нейния размер, трябвада я добавите към своята поръчка /кошница за пазаруване/, като натиснете бутона „Добавяне в количката”. Този бутон се намира под снимките на всяка стока. Няма ограничения в броя на стоките, които може да добавите в своята кошница.
 2. В горната лява част на десктоп версията на сайта и в долната дясна част на мобилната версия, ще видите бутон с изображение на Вашата кошница за пазаруване.Кликвайки върху него ще видите изписан броят на добавените в кошницата стоки, както и общата стойност на поръчката Ви до момента. В отвореното меню можете да разглеждате и променяте текущия списък със стоките по всяко време до момента преди изпращане на поръчката, като ще имате възможност да определяте и количеството на стоките от един и същ вид.

За да завършите поръчката си, е необходимо да направите следните стъпки:

 1.  Натиснете бутона с изображение на Вашата кошница за пазаруване. Ще видите текущия списък със стоки,  налични в кошницата за пазаруване – Ще бъдат визуализирани следните неща: наименование на продукта, количество, единична, както и обща цена, също и бутоните за доставка;
 2.  Може да изберете начин на доставка. След като направите Вашия избор за начина на доставка, ще се появи поле, в което да попълните необходимата информация за обработка и доставка на Вашата поръчка. Моля, попълнете данните си коректно - име, адрес, телефон за връзка, e-mail;
 3. Преди да изпратите своята поръчка е необходимо да се запознаете и приемете нашите Общи условия
 4. За да поръчате стоките от списъка, натиснете бутона „ПОРЪЧВАНЕ”
 5. При извършване на поръчка на Сайта, Потребителят влиза в договорни отношения с "БРУКЛИН ФЕШЪН" ЕООД,  касаещи конкретната поръчка и регламентирани с настоящите Общи условия. С натискане на бутона "Завърши поръчката", Потребителят се съгласява да закупи стоките, намиращи се в неговата „Кошница за пазаруване”. Това действие има правнообвързваща сила на приемане на офертата независимо от това, дали поръчката е направена чрез продавач-консултант на mbzona.eu по телефона, собственоръчно от Потребителя или чрез предоставяне на данни за поръчка по e-mail или други канали за комуникация от Потребителя.
 6. На посочения от Вас e-mail ще получите информация за:
 7. Съдържанието на Вашата поръчка, на каква стойност е тя, както и попълнената от Вас необходима информация за обработка и доставка на Вашата поръчка. Това електронно писмо ще ви даде възможност да проверите всяка част от съдържанието на Вашата поръчка; Ще получите и линк за проследяване на Вашата поръчка.
 8. Възможно е стоката, която сте поръчали да не е налична в момента на получаване на Вашата поръчка от mbzona.eu, поради забавяне актуализацията на наличности или други причини. В този случай ще получите електронно писмо и телефонно обаждане от продавач-консултант, с което ще Ви информираме за промяна в статуса на Вашата поръчка.9
 9. MBZONA си запазва правото да променя по всяко време информацията, публикувана в сайта, в това число информацията, която се отнася до стоки, услуги, цени и характеристики на стоките. Потребителите се считат за информирани и промените влизат в сила от момента на публикуването им.